Bedrijfsuitje Waardenburg Deel 2

Na een zeer geslaagde show op 31 maart waren we vandaag weer in Waardenburg voor een bedrijfsuitje voor Van Wanrooij. Net als gisteren speelden we Just Beat It, maar dit keer in de sfeervolle koffie- en lunchbar van dit prachtige bedrijf.

Door de organisatie was de nieuwsgierigheid gewekt bij de deelnemers. De belangrijkste vragen die vooraf gesteld werd, was of er in teams gewerkt ging worden en wie er dan bij wie zat. Nou, in teams hebben we zeker gewerkt en wie er nou bij wie zit, dat maakte volgens ons niets uit 🙂 Tjonge, wat zit er een energie bij jullie! Er werd echt fanatiek gestreden, maar vooral ook veel meegzongen, gejuicht, aangemoedigd en natuurlijk ontzettend veel gelachen. De strijd ging deze avond lekker gelijkop. Iedereen benutte zijn of haar talenten tot het uiterste waardoor de scores lekker dicht bij elkaar bleven. En vanavond was ook een bijzondere avond, Pop-Up Uitjes bestond 12 jaar en dat hebben we natuurlijk ook nog even gevierd met een echte Tilburgse Schrobbelèr! Maar het draaide natuurlijk om jullie en jullie wisten de nodige punten te scoren. Helaas hebben we bij de finale nog nooit zoveel pech gezien als deze keer. Van alle enveloppen die jullie konden trekken, hebben jullie ook álle minpunten eruit weten te halen 🙁 Hierdoor hadden we de volgende einduitslag:
De eerste plaats was voor team groen met 122 punten
De tweede plaats was voor team oranje met 60 punten
De derde plaats was voor team blauw met 43 punten
Wij willen jullie bedanken voor jullie enorme inzet en geweldige interactie tijdens dit bedrijfsuitje, graag tot ziens op 1 van onze andere gezellige uitjes en als je nog een reactie voor ons hebt, laat die hieronder dan achter, dat vinden wij altijd super leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Margareth Spiering
    4 april 2022 om 13:56

    Wat een energie hebben Manon en Jeroen. Alle spellen op beide avonden waren origineel en goed voorbereid. Ook speelden ze goed in op de groepen. Goede en duidelijke communicatie tijdens en voor de avond. Zeker een aanrader!