Bedrijfsuitje Waardenburg Deel 1

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Waardenburg moet je Pop-Up Uitjes bellen! Zo organiseerden wij op 31 maart en 1 april maar liefst 2 bedrijfsuitjes voor van Van Wanrooij met de Just Beat It spelshow. Het was in ieder geval alvast een zeer geslaagde invulling van de eerste avond!

Voorafgaand aan deze avond werd er al druk gespeculeerd wat er zou gebeuren: Een karaoke, Hans Klok, paaldansen of een salsa avond. Nee, niets van dat alles was waar, we gingen in 3 teams de strijd met elkaar in deze interactieve spelshow. We gingen van het één naar het ander, van Just Draw It, naar Just Scream It en van Just Sing It vielen we zo weer in de heerlijk foute bingoprijzen. Team Blauw had een ijzersterke start en dacht de overwinning al in de pocket te hebben, maar toen de bingo’s begonnnen te vallen bij team Oranje en team Groen werd het aardig stil aan de overkant. Bij de finale waarin alles mogelijk kan zijn, bleek maar weer eens dat ook echt alles mogelijk is. Team Oranje raakte de helft van de punten kwijt en het geluk was ook niet echt aan de zijde van team Groen. Hierdoor (en natuurlijk ook door jullie mateloze inzet!) ging team Blauw er met 117 punten met de overwinning vandoor!
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan dit bedrijfsuitje en heel graag tot een volgende keer! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk…

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder