Bedrijfsuitje Verhagen bij NatuurlijkTomaat in Dongen

Op een prachtige lentedag, bij de prachtige locatie NatuurlijkTomaat in Dongen, met een prachtig bedrijf Verhagen uit Kaatsheuvel: Dat zijn samen met de Ik Hou Van Brabant spelshow de juiste elementen voor een fantastisch bedrijfsuitje!

Het lot bepaalde bij welke captain iedereen terecht kwam. Met captains Koen, Franz en Sander moest het vanmiddag wel goed komen. Al vanaf het begin van de show ging team Wit aan kop. Of dat nou lag aan de enorm snelle reactietijd van team wit of de traagheid van team blauw en rood, daar zijn we nog steeds niet uit. Gelukkig waren team rood en blauw niet voor 1 gat te vangen. Met name in de tweede ronde kwamen deze twee teams snel dichterbij en net voor de finale lagen alle scores ontzettend dicht bij elkaar zodat alles nog mogelijk was. De laatste draai aan het rad was voor het blauwe team, maar helaas bleef het rad op de 2 punten steken. Hierdoor ging team wit er met de overwinning vandoor!
De einduitslag:
1ste plaats: Team wit met 66 punten
2de plaats: Team blauw met 63 punten
3de plaats: Team rood met 54 punten

Dames en heren van Verhagen uit Kaatsheuvel, bedankt voor dit fantastische bedrijfsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • rene en annemieke ophorst
  21 mei 2017 om 11:18

  Bedankt voor het leuke spel ik hou van brabant het was top
  En mooie foto’s en en mooi verslag vd middag/avond leuk om op terug te kijken
  Dus iedereen bedankt hiervoor

 • Moniek
  22 mei 2017 om 15:44

  Het was super gezellig. We kunnen met zijn alle terug kijken op een zeer geslaagd personeelsfeest. Jeroen en manon jullie weten wel hoe je iedereen moet opjutten om nog beter je best te doen. 😀🖒

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder