Bedrijfsuitje Van Gaal bij De Potter in Schaijk

Het bedrijfsuitje van Van Gaal was er weer één als vanouds: Met het Pop-Up Uitjes team werd het weer één groot feest, dit keer met de Just Beat It spelshow!

Het was de koudste 6 oktober ooit gemeten, maar ondanks alle regen was er overdag al veel gelachen. Nadat de keuken van De Potter de hongerige monden had gevuld was het om 20.30 uur tijd voor Just Beat It in de feestzaal van de nieuwe “De Potter” in Schaijk. In 3 teams (Groen, Oranje en Blauw) werd er niet alleen gestreden om de foute maar felbegeerde gouden eerste prijs, de foute bingo prijzen in ons winkeltje waren bijna net zo interessant. Maar zelden wordt er zo uitgebreid gezocht en geruild! De scores bleven lekker dicht bij elkaar waardoor alle 3 de teams met de overwinning naar huis zouden kunnen gaan. Het was de pech voor team oranje en het geluk voor team groen dat ervoor zorgde dat team groen met de eerste prijs naar huis ging met 129 punten. Team blauw eindigde als tweede met 87 punten en tot slot team oranje met 72 punten.
Vincent en Karin, bedankt dat we weer mochten komen en op naar de volgende keer 😉 Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Vincent van Gaal (VANGAAL bv)
    7 oktober 2019 om 08:51

    Het was kei gezellig en de presentatie van het spel was TOP.
    Is aan te raden voor ieder personeelsfeest.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder