Bedrijfsuitje Van Der Donk Transport Vinkel

Al lange tijd geleden werd 3 maart 2013 gekozen als dag van het jaarlijks bedrijfsuitje van de firma Van Der Donk Transport uit Vinkel. Zaal De Toren in Heeswijk-Dinther was het toneel waar de Ik Hou Van Brabant spelshow werd gespeeld.

De teams waren verdeeld door het trekken van een speelkaart. De ruites waren het rode team, de hartes het witte team en de skuppes het blauwe team. Natuurlijk was er bij ieder team ook een captain, dat was degene met de Aas.
De strijd zat er al meteen flink in! De eerste ronde benaderingsvragen leverde een gelijkstand op van 1 punt, maar toen de eerste nummers geraden werden, werd al het verschil van de middag gemaakt. Zowel het rode als blauwe team wisten al meteen de volle 10 punten te draaien, waardoor het witte team op een achterstandje werd gezet. Later in de show bleek dat dit al de nekslag te zijn geweest. Het rode en blauwe team wisselden elkaar mooi af op de eerste positie.
Na 2 uur flinke strijd, met tussendoor een drankje en een heerlijk Walking Diner, was de einduitslag als volgt:

1. Het rode team met 101 punten
2. Het blauwe team met 77 punten
3. Het witte team met 42 punten

Het was een enorm gezellige middag met een flinke dosis strijd, waarvoor dank! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en we zien jullie graag nog eens bij de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Lisette van der venne
  4 maart 2013 om 14:18

  Het was een superleuke en gezellige middag, met spanning en strijd tot aan het einde.
  Ook jullie Hartelijk Bedankt, jullie waren super…..
  er werd zelfs aan de “senioren” onder ons gedacht…daarvoor petje af!

  We zullen jullie zeker nog een keer terugzien.
  Alvast s6 verder!

  Ps: mooie site overigens…..