Bedrijfsuitje Van Acht – Vresselse Hut

Deze mooie zaterdagavond stonden we in de Vresselse Hut in Nijnsel/Sint Oedenrode voor het bedrijfsuitje van Van Acht. Met de Just Beat It Show werd het een gezellige avond waar nog lang over nagesproken zal worden!

Toen we arriveerden bij de Vresselse Hut waren de nodige biertjes al geconsumeerd en was er een goede bodem gemaakt. Dat kwam goed uit, want bij de Just Beat It Spelshow wordt er actief gestreden, maar natuurlijk niet zonder gezelligheid en humor! Er werden goede pogingen gedaan om ons van de wijs te brengen, maar door onze jarenlange ervaring konden wij hier prima mee overweg. Het leek bijna doorgestoken kaart, maar zowat alle bingo’s vielen bij team Blauw. Ook team groen had nog wel enkele bingo’s, maar team oranje mocht slechts 1 bingoprijs in ontvangst nemen…. Bij de finale had alles nog kunnen veranderen, maar team Blauw bleek toch te sterk (of had het meeste geluk) en ging met 73 punten met de overwinning naar huis. Team groen eindigde als tweede met 57 punten en team oranje eindigde als laatste met 23 punten.
Dames en heren, het was een mooi bedrijfsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • arno
    30 september 2018 om 09:04

    het was zeer geslaagt

  • Jeanne
    30 september 2018 om 10:14

    Het was een leuke en gezellige avond. Manon en Jeroen bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder