Ook voor een bedrijfsuitje in Tilburg moet je Pop-Up Uitjes bellen! Zo waren we vandaag te gast bij RIBW in Tilburg om er een leuk bedrijfsuitje te organiseren.

Na een potje laserschieten en iedereen in team Rood, Wit en Blauw was ingedeeld, kon de strijd beginnen. Team Rood en Blauw gingen lekker van start terwijl team wit nog een klein beetje achterbleef. Maar dat maakte het witte team niet uit, ze wisten zich prima terug te vechten om zo bij de finale nog om de hoofdprijs te strijden. De tijd vloog deze middag voorbij en voordat we het wisten was het alweer tijd om de Tilburgse Schrobbelèr in te zetten om zo zelf nog wat punten te krijgen of het andere team een loer te draaien. Mede door deze tactische inzet en helaas net niet voldoende punten voor het witte team bij het rad ging het blauw team met de overwinning naar huis met 82 punten. Team Wit eindigde als tweede met 67 punten en tot slot team rood met 58 punten.
Beste deelnemers, had was weer een top bedrijfsuitje bij jullie in Tilburg! We zien jullie graag nog een keer terug en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lauren
    27 januari 2023 om 10:56

    Het was ontzettend leuk! Bedankt voor de leuke vormgeving!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder