Bedrijfsuitje / Teambuilding / Ploegenfeest Mars Veghel

Was het voor ons al een thuiswedstrijd, de organisatie (waaronder Henri) had gewoon de buurman De Toren uitgekozen als feestlocatie voor het bedrijfsuitje / teambuilding / Ploegenfeest (Het beestje moet een naam hebben) van Mars uit Veghel met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

VS1, 2 en 3 waren opgedeeld in teams rood, wit en blauw. De 3 ploegen zouden deze avond samen gaan strijden om de eer, de titel, iets lekkers van eigen bodem en natuurlijk een cadeau van het Ik Hou Van Brabant team. Moest iedereen eerst nog een beetje loskomen, naarmate de tijd vorderde, wilde iedereen met de overwinning naar huis. Het rode en witte team wisten al snel wat punten bij elkaar te sprokkelen, maar voor het blauwe team viel het nog niet zo mee. Puntje voor puntje, maar dan ook echt 1 voor 1, lukte het dan toch om aan te haken bij de 2 concurrenten. Na 2 uur spelen met afwisselende spelelementen, kon het bij de laatste vraag nog alle kanten op. Het rode team mocht dan wel aan het rad draaien, de overwinning ging toch naar het witte team!
1. Het witte team met 78 punten
2. Het rode team met 74 punten
3. Het blauwe team met 70 punten

Het was weer een kei skon fisje en heb je nog een keer een familieuitje, groepsuitje of bedrijfsfeestje, denk dan ook eens aan ons!
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden we altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Henny v Overdijk
  13 oktober 2013 om 15:12

  het was een kei skon fisje en zeer goed georganiseerd

 • Henri Buermans
  14 oktober 2013 om 10:20

  Het was inderdaad een skon feest, iedereen had het prima naar z’n zin en de show verliep kei goed, complimenten zijn zeker op z’n plek.
  Collega’s Purper; super bedankt voor het gezellige feestje.
  Manon en Jeroen; bedankt,het was super gezellig.