Bedrijfsuitje Sint Oedenrode met Van Liempd

Een bedrijfsuitje in Sint Oedenrode, dat was alweer even geleden voor het Ik Hou Van Brabant team. Maar vandaag was er weer eentje om niet snel te vergeten met het bedrijfsuitje van Van Liempd Sloopbedrijven uit Sint Oedenrode, Het was echt een kei skône avond!

Na flinke regen- en hagelbuien overdag, was het vanavond heerlijk weer en konden we met een paar kacheltjes prima onder het afdak vertoeven. Met een gemengd gezelschap van rasechte Brabanders, Limburgers, Gelderlanders (en Hollanders?) was het in het begin maar even afwachten wat er zou gaan gebeuren. Maar toen de Ik Hou Van Brabant spelshow eenmaal begonnen was, werd al gelijk duidelijk dat er flink wat gezonde strijd zou komen! De strijdlustige houding van het blauwe team wierp wel al gelijk zijn vruchten af. Met al die handen bij de knop waren ze in veel gevallen toch net wat sneller met antwoorden dan team rood en wit. Toch moeten we complimenten geven aan deze twee teams, dat ze ondanks een flinke achterstand toch nog de moed bij elkaar wisten te rapen om de strijd aan te blijven gaan!

De einduitslag:

Team Blauw op de eerste plek met 108 punten
Team Rood op de tweede plek met 65 punten
Team Wit op de derde plek met 40 punten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Michelle
  31 mei 2015 om 07:37

  Supergezellige avond gehad ! Heel leuk georganiseerd ! Het strijdniveau lag zeer hoog, maar het “blauwe team” heeft zich er supersterk doorheen geslagen. Top !!

  • leontine en robert
   1 juni 2015 om 13:41

   Het was een gezellige avond super bedankt

 • Angela en Arie van Liempd
  31 mei 2015 om 12:31

  Jeroen en Manon
  Hartstikke bedankt voor jullie medewerking, mede namens jullie was het een top avond!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder