Bedrijfsuitje Rabobank Bernheze Maasland

De Toren was de locatie van het bedrijfsuitje van de afdeling verzekeringen van Rabobank Bernheze Maasland. Het moest eigenlijk voor iedereen nog een verrassing blijven, maar in ons enthousiasme hadden we vanmiddag al een tweet uitgestuurd die op een groot scherm in de Rabobank getoond werd. Sorry!

Tussen de soep en de erpel presenteerde het Ik Hou Van Brabant team vandaag weer een geweldige show voor dit team uitje! In 3 teams werd enthousiast gestreden om de overwinning. Van muziek uit de oude en nieuwe doos, originele vragen en een grote dosis humor, de show was weer lekker gevarieerd en leverde een heerlijke strijd op!

De uitslag:
Het witte team ging met de eerste prijs naar huis met 74 punten
De tweede plaats was voor het blauwe team met 70 punten
De hekkesluiter van vandaag was het rode team met 42 punten

Het was ons weer een waar genoegen en aan jullie reacties te zien en horen hadden jullie net zo’n leuke avond gehad als wij! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dan kunnen jullie collega’s ook lezen wat ze nog kunnen beleven!

\

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mirelle
    18 september 2012 om 15:49

    He Manon, het was super gezellig vrijdagavond!! We hebben heel veel gelachen en allemaal genoten van je geweldige spelshow “Ik Hou Van Brabant”. Hier zullen we nog lang over napraten.