Bedrijfsuitje Pijnacker met Welcome On Board

In 2013 waren we al bij het bedrijfsuitje van Bloemendaal Ruigrok te gast met de Ik Hou Van Brabant show, vandaag sloten we de zomer af met de Welcome On Board show voor alle medewerkers van Bloemendaal Ruigrok in Pijnacker!

Na de nodige voorpret met het uitzoeken van de kostuums en de discussies over de teamindeling was het ijs al snel gebroken. Er was geen twijfel over mogelijk wie er in team Oostenrijk, Holland of Mexico zat. Gekleed in lederhosen, oranje leeuwenpakken en sombrero’s kon de strijd beginnen. Team Mexico had al snel door dat je met genoeg handen bij de knop snel wat punten kon verzamelen. Toen team Holland en Oostenrijk dat ook doorhadden werd de voorsprong van team Mexico snel kleiner. Ondanks dat er door teams Oostenrijk en Holland bij de spelletjes zoals het kofferspel, het raden van de liedjes, reisorganisaties en vliegtuigmaatschappijen toch aardig wat punten gescoord werden, ging team Mexico na 2 spelrondes met de eerste prijs naar huis!

De uitslag:
1. Team Mexico met 71 punten
2. Team Holland met 60 punten
3. Team Oostenrijk met 56 punten

Het was ontzettend gezellig om weer bij jullie bedrijfsuitje aanwezig te mogen zijn! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Mind your step!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder