Bedrijfsuitje Movianto bij ’t Hofke in Handel

Op de avond dat PSV weer eens landskampioen werd, werd het bedrijfsuitje van Movianto uit Oss met de Ik Hou Van Brabant spelshow gevierd bij onze partner ’t Hofke in Handel. Als ik zou mogen kiezen waarbij ik aanwezig mocht zijn, dan wist ik het wel!

De mannen waren deze avond duidelijk in de meerderheid, maar de vrouwen die er waren, lieten duidelijk van zich horen! Team rood, wit en blauw waren er alledrie op gebrand om als overwinnaars uit deze teambuilding te komen. Echter was het witte team razendsnel met de bekende Brabanders die uit een dier tevoorschijn kwamen en met het logospel. Team blauw en rood waren wel duidelijk beter in het raden van de liedjes, maar hadden gewoon pech bij het rad.
In de laatste fase wist het gehaaide rode team nog even ‘vrienden’ te maken met team blauw door ze 10 punten in de min te zetten en tot slot had het blauwe team ook nog eens gruwelijke pech bij het rad en moesten nog eens 20 punten afgeven. Hierdoor ging het witte team met een dikke overwinning (57 punten) naar huis! Team rood eindigde als tweede (24 punten) en team blauw als laatste (22 punten).

Kei bedankt voor vanavond en laat onder de foto’s nog even een reactie achter! Vergeet ook niet om onze faacebook pagina te liken en volgen om kans te maken op 2 kaartjes voor het grote concert op 13 juni in Eindhoven!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder