Bedrijfsuitje Meijerijstad

Bij SOM (Samen Ondernemen Meijerijstad) komen we de leukste mensen en bedrijven tegen, waaronder One Stop Office Shop. En zo waren we vandaag in Veghel voor een geweldig bedrijfsuitje voor dit prachtige bedrijf.

Als een complete verrassing voor bijna iedereen stonden we ineens op de stoep. In no-time hadden we opgebouwd en kon de Just Beat It show beginnen. Met captains sergeant Rob, the boss en chef pils moest het wel een gezellige avond worden. Al vanaf het begin zat de sfeer er meteen goed in De 3 teams waren goed aan elkaar gewaagd en met een flinke dosis enthousiasme werd er gestreden om de foute gouden Just Beat It bokaal. In Meijerijstad weten ze wel wat een feestje vieren is en zo vloog de tijd voorbij. Maar we konden natuurlijk niet stoppen voordat de grand finale was gespeeld waarbij nog alles mogelijk was. En zo werden de kaarten geschud en bleek er veel pech in de enveloppen te zitten voor zowel team blauw en groen, maar voor team Oranje kon het geluk niet op. Zij gingen uiteindelijk met 105 punten met de overwinning naar huis, gefeliciteerd! Team groen eindigde als tweede met 51 punten en tot slot team blauw met 39 punten. Mensen van One Stop Office Shop uit Veghel, ontzettend bedankt, laat onder de foto’s nog even een reactie achter en wie weet tot volgende keer!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Roel
    19 juni 2023 om 08:36

    Wat hebben we gelachen Manon! Leuk hoe jullie het doen en hoe compleet het programma was. Er wordt nog flink over na gebabbeld. Ik vond zaterdag nog een verdwaalde bingo bal in de tuin (die komt nog wel terug). En nog wat gewonnen attributen. We hebben genoten!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder