Bedrijfsuitje medewerkers Mazars uit Eindhoven

Vandaag waren we weer te gast bij partner-locatie Cocody te Geldrop, waar we het bedrijfsuitje voor Mazars accountancy en belastingadvies uit Eindhoven hebben verzorgd. De dag begon voor alle medewerkers met een workshop vuurspuwen en werd afgesloten met de enige originele Ik Hou Van Brabant Show!

Deze keer vond het uitje plaats in de benedenzaal, persoonlijk vinden wij deze zaal de mooiste zaal van Cocody, strak maar toch heel sfeervol. Alle medewerkers werden verdeeld over 3 teams waardoor er natuurlijk een strijd ontstond. Maar slechts zelden komt het voor dat de strijd al bij de eerste vraag zo hevig is! Het rode, witte en blauwe team wisten om beurten de eerste plek te veroveren en de scores lagen dan ook enorm dicht bij elkaar. Er werden flink wat punten gescored bij het merkenspel, het rad bleef ook regelmatig op de ‘5’ en ’10’ steken en de bekende Brabanders werden soms snel geraden!

De uitslag:
Waar 2 vechten om 1, gaat de ander er mee heen! Zo ook deze keer, want het rode en blauwe team leken samen de eindstrijd aan te gaan, maar het witte team wist als underdog zomaar met de eerste prijs naar huis te gaan! Super goed gespeeld allemaal!
1. Witte Team met 74 punten
2. Rode Team met 73 punten
3. Blauwe Team met 69 punten

Graag tot ziens bij Ik Hou Van Brabant! Volg ons op twitter @ikhouvanbrabant of like ons op facebook aan de rechterzijde van deze website!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Rob Hendriks en Rianne Nijssen collega s Mazars
    16 juli 2012 om 16:38

    Onze complimenten voor jullie geweldige quiz! Wat was het gezellig, grappig en enorm spannend! Iedereen was super fanatiek en ging voor de winst. Een echte aanrader voor een feest dat nét iets extra’s nodig heeft. Jullie hebben het erg professioneel aangepakt. Nogmaals bedankt!