Wat een feest was het weer in Limburg bij het bedrijfsuitje van boomkwekerij Mart van Dijk! Na het succesvolle bedrijfsuitje in 2023 werden we dit jaar weer gebeld voor de 2024 editie.

De medewerkers vroegen zich al af of wij weer kwamen, want daar hadden ze echt zin in. Nou, daar waren we weer hoor, en hoe! In het prachtige Broekhuizen waren we aan het water te gast bij Het Brouwershuis. Met een paar pilsjes en een wijntje zat de sfeer er weer heerlijk in. Met deze fanatieke groep medewerkers wordt er niet alleen hard gewerkt op het bedrijf, ook werd er hard gestreden tijdens de Just Beat It spelshow, work hard, play hard! Van jong tot oud werd er flink gestreden bij de leukste opdrachten en tussendoor werd er aandachtig gestreept op de bingokaarten. Dit had ook deze keer weer een flink aantal bingo’s tot gevolg. Met rode oortjes werd ons winkeltje leger en leger, gelukkig zat er voor iedereen nog wat leuks in!
Na 2 spelrondes werden de beste zangers en zangeressen naar voren gestuurd om een spannende finale te spelen. En spannend was de finale, de scores werden nog even flink door elkaar gehusseld met als winnaar Team Oranje met 128 punten. De tweede plek was voor team Blauw met 87 punten en tot slot team Groen met 78 punten.
Beste van Dijkers, het was een geweldig feest bij jullie bedrijfsuitje in Limburg. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk. En op naar volgend jaar!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mart van Dijk boomkwekerijen BV
    27 juni 2024 om 08:16

    Wederom een geweldige activiteit van Pop-Up uitjes voor ons bedrijfsuitje. Na het succes van vorig jaar was de keuze makkelijk om Pop-Up nog een keer te vragen. Erg leuk voor jong en oud.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder