Bedrijfsuitje met I Love Disco voor het RSZK in Bergeijk

Na de vele Ik Hou Van Brabant shows voor diverse afdelingen van het RSZK, presenteerden we vandaag de I Love Disco show! De medewerkers van Kerkebogten uit Eersel en ‘t Hofhuys uit Bergeijk waren het perfecte publiek voor deze show!

Compleet met platenspeler, discoballen en vinylsingles stonden we om acht uur klaar om te starten met de show. De disco-hits van vroeger werden één voor één geraden en ook de kennis van beroemdheden uit de periode van Barbapapa en plateauzolen was hoog! Doordat het witte team net wat meer geluk had met het rad, was het lastig voor het rode team om bij te houden. Gelukkig deden de merken het goed, waardoor een flinke inhaalslag gemaakt kon worden. Bij de laatste vraag ging het nog slechts om de eer en ging het witte team met de puzzels van Pussycat, George Baker en Rob de Nijs naar huis!

1. Team wit met 127 punten
2. Team rood met 97 punten

Iedereen bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens met 1 van onze shows! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • linda
  21 oktober 2013 om 23:27

  Met opgeheven hoofd verloren.
  maar gezellig was het wel!

 • antonet
  22 oktober 2013 om 12:35

  Superleuke avond gehad, wat een nostalgie en veel strijdbare collega’s met een topgeheugen! Bedankt allemaal voor de gezelligheid.

 • tinka
  28 oktober 2013 om 14:18

  het was hartstikke gezellig, echt een leuke teambuilding