Bedrijfsuitje HLB in Dongen

Op deze doordeweekse donderdagavond vond het bedrijfsuitje van HLB plaats bij onze partner NatuurlijkTomaat in Dongen. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow wisten we er op deze unieke locatie een mooi feestje van te maken!

Nadat de teams ingedeeld waren en de captains aan iedereen voorgesteld waren, kon de strijd beginnen. Jurgen, het moet gezegd worden: Het begin was gewoon niet zo goed, maar echt ontzettend knap dat jij met je witte team zo’n inhaalslag hebben kunnen maken! Lang stonden jullie met minder dan 10 punten onderaan, terwijl team blauw er eerst als een speer vandoor ging. En toen ook team rood nog een flinke klapper maakte met het logospel, leek voor team wit de strijd gestreden. Maar met het geluk bij het rad aan hun zijde en het succesvolle plaatsnamen spel, was bij de finale nog alles mogelijk.
Uiteindelijk ging de overwinning naar team blauw met 88 punten! Team rood eindigde als tweede met 80 punten en tot slot team wit met 73 punten.
Dames en heren, het was een gezellig bedrijfsuitje waarbij met name weer een hoop gelachen is! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder