Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Heesch bel je natuurlijk Pop-Up Uitjes! Zo waren we deze dag bij Roscobouw in Heesch met de Ik Hou Van Brabant Spelshow en natuurlijk een onvergetelijke after-party.

Het mooie van Pop-Up Uitjes is dat ze op elke locatie kunnen komen. Zo hebben we vandaag samen met Roscobouw de werkplaats omgetoverd in een gezellig feestplein met vlaggetjes, de foodtruck van Bus van Zus, gezellige verlichting en natuurlijk de Pop-Up Uitjes spelshow. Aan eten en drinken was deze avond geen gebrek, net als aan de gezelligheid en de sfeer, deze was in 1 woord geweldig. In 3 teams werd er in Heesch eerst gestreden om de overwinning tijdens de Ik Hou Van Brabant spelshow. Er werd fanatiek gestreden en her en der werd Ons Drieka weggehaald en verstopt. Na 2 spelrondes konden we dan toch het rode team tot winnaars van deze avond kronen met 60 punten. De tweede plek was voor team blauw met 40 punten en tot slot team wit met 29 punten.
Na de spelshow bleef het nog lang onrustig, want onze DJ maakte de sfeer nog beter met de grootste hits van toen en nu. Met de microfoon in de zaal en dansend op de tafel werd het een top feestavond bij jullie bedrijfsuitje in Heesch!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Suzanne van Uden
  30 oktober 2023 om 10:05

  Geweldige top avond !! Hoe leuk dit personeelsfeest was, een dikke 10.
  Dit is was ik van heel veel collega’s heb gehoord. Van te voren waren er collega’s wat sceptisch: feest op de werkplaats en een spel…..
  Maar, samen met Manon hebben we er een gezellige feestelijk ruimte van gemaakt. Qua aankleding en met de juiste verlichting zag het er heel mooi uit. Het spel was gezellig , grappig, afwisselend, zeer competitief en talenten ontdekt van collega’s ☺ Al met al een topavond.
  Manon en Jeroen bedankt voor jullie hulp voor dit zeer geslaagde personeelsfeest!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder