Bedrijfsuitje Heesch Smits

Ook voor bedrijfsuitjes in Heesch moet je bij Pop-Up Uitjes zijn. Onze slogan is dat we de leukste uitjes op elke locatie organiseren. Nou, dat is vandaag ook echt zo, want vandaag stonden we in een uitklapbare showtruck bij Smits Truck Company in Heesch. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow hebben we een feestje gebouwd om niet snel te vergeten!

De Ik Hou Van Brabant show is er eentje om flink te personaliseren. Zo hadden we vandaag een show vol met vragen en foto’s over en van Smits en hadden we een uitgebreide introductie van de captains van dienst. Die introductie zei vandaag ook echt alles, wat een mooi team van mensen hebben jullie. Enthousiast, niet op hun mondje gevallen, uitbudig en vooral in voor veel gezelligheid. Nou, dan ben je bij ons dus aan het goede adres, want zo zijn wij ook! Soms leken de opdrachten en spellen maar bijzaak, maar na 2 spelrondes vol met vragen en opdrachten en ons eerst atje van Ons Drieka ooit, hadden we Team Wit als winnend team. Met een flinke dosis pech eindigde Team Blauw als derde en Team Wit eindigde op de tweede plek.
Mensen van Smits Truck Company, we hebben er een mooi bedrijfsuitje van gemaakt bij jullie in Heesch. We zien jullie graag nog een keer terug. Houdoe en bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder