Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland organiseren? Voor het jaarlijkse bedrijfsuitje werd het Pop-Up Uitjes team ingeschakeld want met de Ik Hou Van Gelderland show moest dit natuurlijk wel een succes gaan worden. En zo reisden we af naar Nijmegen.

Iedereen stond al nieuwsgierig te kijken naar wat hen te wachten stond. Onze professionele installatie maakte dan ook gelijk indruk en de geel, blauwe, zwarte vlaggetjes gaven al een indicatie van wat er stond te gebeuren. Om klokslag 8 uur gingen we van start met het indelen van de teams en natuurlijk het persoonlijk voorstellen van de teams. En zoals wij bekend staan, werd dit bedrijfsuitje in Gelderland één groot feest! Met de snelle afwisseling van opdrachten, muziek en vragen werd het publiek door ons presentatie-duo flink opgezweept. De scores van de 3 teams gingen redelijk gelijk op en met veel lachen, maar toch ook wel een flinke strijd, ging uiteindelijk team blauw met de overwinning naar huis! Gefeliciteerd team blauw!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Wim Geelens
    16 augustus 2021 om 11:30

    Team van Pop-Up Uitjes, bedankt voor deze fantastische avond! Jammer dat ik niet in het winnende team zat, maar jullie hebben het super gedaan!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder