Bedrijfsuitje Garage Hendriks

Alweer voor de 3de keer verzorgen we het bedrijfsuitje van Garage Hendriks. Betrouwbaar en kwaliteit, dat is de slogan van dit bedrijf en dat past perfect bij de filosofie van Pop-Up Uitjes!

Na Ik Hou Van Brabant en Welcome On Board, speelden we vandaag Just Beat It! In 3 teams werd in de strijdring gestreden om de Just Beat It bokaal. Wie zou er met deze bokaal en de eeuwige roem vandoor gaan? Team Blauw, Oranje of Groen? Het ging er zoals vanouds weer flink op bij Foodies & Zo in Handel. Lange tijd ging team Groen aan kop. Zij dachten al snel dat de buit wel binnen was. Niets was minder waar want met een flinke spurt kwam team Oranje langszij en team Blauw kwam wel heel dicht in de buurt. Na een spannende finale waarbij team Oranje en Groen flink in de min gingen en team blauw er 25 punten bij kreeg, ging team blauw met de winst naar huis!
Team Blauw: 87 punten
Team Groen: 42 punten
Team Oranje: 41 punten
Iedereen van Garage Hendriks, ontzettend bedankt dat we weer voor jullie bedrijfsuitje mochten zorgen. Heel graag nog een keer tot ziens en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Miriam
    23 november 2021 om 10:17

    Hoi Manon, bedankt voor de foto’s! Jullie hebben wederom een supergezellige bijdrage geleverd aan ons bedrijfsfeest! Dankjewel!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder