Bedrijfsuitje Exergen – Sint Oedenrode

Na een week van ijzige kou hadden we vandaag een warm feest met Exergen in Sint Oedenrode. Het was echt een top middag met dit kleine gezelschap en de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Toen besloten werd dat er weer eens een bedrijfsuitje voor de medewerkers met aanhang georganiseerd mocht worden, hoefde de organisatie niet lang na te denken: Bel het Ik Hou Van Brabant team, dan moet het wel goed komen! En zo gebeurde het ook precies. Met een enthousiast publiek, de nodige droge en natte grappen, borrels en bitterballen vloog de tijd voorbij. De 2 teams waren echt aan elkaar gewaagd. Eerst was het 6-6, daarna 16-16 en later werd het nog eens 78-78. Als het er op de werkvloer net zo gezellig aan toegaat als wat we samen vanmiddag beleefd hebben, dan komt het daar in Zijtaart wel goed.

Na 2 spelrondes was het dan toch echt tijd voor de finale. Met de score kon het zo nog alle kanten opgaan, maar ondanks de mooie draai aan het rad waren de 6 behaalde punten niet genoeg voor het rode team om het witte team in te halen. Het witte team ging dan ook met de overwinning naar huis met 111 punten. Team rood eindigde als tweede met 97 punten.

Dames en heren, bedankt voor dit gezellige bedrijfsuitje. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ellen Minkels
  3 maart 2018 om 12:24

  Het was een super gezellige Brabantse happening, veel gelachen en de tijd VLOOG voorbij. Het spel was gezellig maar er werd snoeihard gestreden om de EER EN GLORIE.
  We waren maar met 12 personen maar maakten lawaai voor 50. Na een heerlijk etentje werden we beloond met een prachtige witte omgeving, het sneeuwde. Konden we nog eens extra van de prachtige omgeving genieten. Het wordt moeilijk om dit volgend jaar te evenaren. Het gaat zeker in het dagboek van mooie herinneringen. Manon en Jeroen: super gedaan.

 • Inge
  4 maart 2018 om 21:58

  Manon en jeroen, dit was een superleuk uitje.
  Wat leuk bedacht allemaal en lekker opgedweept met de juiste muziek!
  Je krijgt zo echt iedereen op z’n meest gezelligst!
  Zeker de strijd om het winnen maakt het top!
  Veel gelachen, geouwehoer en onzin uitgekraamt, lekker ontspannen allemaal.
  iedereen was er zo over te spreken.
  We zulen deze gezellige middag niet vergeten en nog vaak de grappen en grollen naar voren halen.
  Een aanrader voor elke club!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder