Bedrijfsuitje EPS aan het water in Hank

Na een middagje dobberen op het water stond om half 9 het hoogtepunt van dit bedrijfsuitje van EPS klaar in de vorm van de Ik Hou Van Brabant Spelshow! Dit jaar geen solextocht of Eurodisney, maar heerlijk in teamverband strijden met een pilske, wijntje of frisdrankje in de hand!

Al een jaar geleden waren Ilse en Marianne naar een show wezen kijken en hadden ons direct vastgelegd voor 21 juni 2014. De groep was dan wel niet zo groot, de strijd was er niet minder om! Aad had met zijn team wat moeite met opstarten. Eerst kwamen ze al niet van de nul punten af en toen ze eenmaal een paar punten bij elkaar gesprokkeld hadden, draaiden ze de pech en stonden ze weer op 4 punten. Team rood daarentegen ging er als een speer vandoor. Het was niet zo dat ze alles goed hadden, maar door iedere ronde net een paar punten meer te scoren dan de tegenstander kom je er ook!
Na een uurtje of 2 strijd noteerden we de volgende uitslag:
Op de eerste plaats het rode team met 108 punten, gevolgd door het witte team met 89 punten en tot slot het blauwe team met 75 punten.
Bedankt voor deze gezellige zaterdagavond en graag zien we je nog eens terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen Marianne en andere mensen ook zien hoe jullie het gehad hebben!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ilse
    29 juni 2014 om 10:32

    Hey Manon en Jeroen, dank jullie wel voor een gezellige avond! We hebben het geweldig naar ons zin gehad.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder