Bedrijfsuitje Den Bosch Verkadefabriek

De Verkadefabriek, het culturele hart van Den Bosch. Naast films, voorstellingen en concerten ook een unieke plek voor een bedrijfsuitje! En daarom zijn wij van Pop-Up Uitjes vandaag te gast bij de Verkadefabriek.

De medewerkers en vrijwilligers van de Verkadefabriek konden kiezen voor lasergamen of voor de onvergetelijke Just Beat It spelshow. Nou, de mensen die voor het lasergamen gekozen hebben, die hebben zeker wat gemist! In 3 teams werd er in 2 rondes flink gestreden om de Just Beat It bokaal en de eeuwige roem. En fanatiek dat jullie waren! Met alle opdrachten en vragen werden er over en weer flink wat punten gescoord. We hebben gezongen, gelachen, gestreden en oh ja, ook werd er af en toe nog een keer aan het bingorad gedraaid. De foute prijzen uit ons winkeltje gingen als warme broodjes over de toonbank en zo ging bijna iedereen met een prijs naar huis. Na 2 speelrondes ging de overwinning verrassend naar team Oranje met 98 punten. Met 88 punten werd team blauw tweede, gevolgd door team Groen met 78 punten.
Beste allemaal, we hebben samen bewezen dat je perfect een bedrijfsuitje in Den Bosch kunt organiseren bij de Verkadefabriek! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder