Bedrijfsuitje bij De Brabantse Hoeve

Het leukste uitje bij De Brabantse Hoeve in Volkel vier je natuurlijk met de spelshows van Pop-Up Uitjes. Zo stonden we vandaag in de verwarmde tuintent met Hektracon uit Vorstenbosch met de Just Beat It! spelshow.

In 3 teams werd er gestreden om de felbegeerde Just Beat It bokaal. Het duurde niet lang of het ijs was gebroken en iedereen stond op standje “Winnen”. Samen, maar toch tegen elkaar, dat was het doel van deze teambuilding voor Haktracon. Aan de ene kant werd er fanatiek gestreden tijdens de opdrachten, aan de andere kant werd er fanatiek gestreept op de bingokaart. De Just Beat It spelshow is namelijk een mooie combinatie van de leukste opdrachten en een bingo met foute prijzen uit ons winkeltje. Na 2 spelrondes lagen de scores nog dicht bij elkaar in Volkel en kon er nog vanalles gebeuren op dit uitje. Na een finale waar het onderste uit de kan gehaald werd, ging team Groen er met 105 punten met de overwinning vandoor. Team Oranje eindigde als tweede met 98 punten en tot slot team Blauw met 53 punten!
Beste mensen, bedankt voor jullie enthousiasme en fanatieke inzet hier bij De Brabantse Hoeve in Volkel en tot het volgende Hektracon uitje.
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder