Bedrijfsuitje van Berkel in Heeswijk-Dinther

De Toren in Heeswijk-Dinther was deze keer het toneel van het bedrijfsuitje van Auto Van Berkel uit Veghel en Den Bosch. Hoewel de geplande starttijd 19.30 was, moesten we nog even wachten op de mensen die het Brabants kwartiereke wel heel ruim opvatten. Om acht uur konden we dan toch van start met de Ik Hou Van Brabant show en kon de strijd beginnen!

Door de medewerkers van filialen Veghel en Den Bosch te mixen, werd het een echte teambuildings avond. Het witte team nam al snel de leiding, maar het rode en blauwe team deden er alles aan om bij te blijven. We hebben weer smakelijk gelachen om de hilarische foto’s en de prachtige zangkunsten van diverse collega’s.
Aan het eind van de show werden de rollen totaal omgekeerd. Het Witte team raakte op achterstand en de strijd ging tussen het rode en blauwe team. Aan het eind was het het blauwe team dat aan het langste eind trok, want zij gingen met de overwinning naar huis met 74 punten, gevolgd door het rode team met 66 punten en tot slot het witte team met 47 punten.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens!

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Hans van der Burgt
    6 oktober 2013 om 14:38

    Leuke invulling van de avond, mooi in elkaar gezet.