Bedrijfsuitje Berkel Enschot

Een bedrijfsuitje in Berkel Enschot met geweldig entertainment op een geweldige locatie en met een geweldig publiek! Dat was de Ik Hou Van Brabant Spelshow bij Bij Broeders in Berkel Enschot met de Rabobank.

Na het succesvolle bedrijfsuitje in 2012 in de Ardennen waren we vandaag weer te gast voor het bedrijfsuitje in Berkel Enschot, verschil moet er zijn. En het succes was er weer zoals we aan de reacties wel konden zien en horen. Met teams Rood, Wit en Blauw werd er gestreden om de felbegeerde hoofdprijs in de Ik Hou Van Brabant spelshow. Met spellen zoals de Bekende Brabander raden, roddelen, liedjes raden en natuurlijk het grote meezingfeest werd het een avond om niet snel te vergeten. De teams wisselden in de eerste ronde regelmatig van koppositie. Maar door een monsterscore van team Wit bij één van de spellen werd de genadeklap uitgedeeld. Team wit ging ver aan kop en ondanks dat in de finale alles nog mogelijk was, gingen zij met de overwinning naar huis met 84 punten. Team Rood eindigde als tweede met 62 punten en tot slot team Blauw met 53 punten.
Mensen, bedankt voor deze mooie avond en graag nog een keer tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder