We waren al enkele keren gespot op de BFBG en toen het bedrijfsuitje van Banken georganiseerd werd, MOEST het Pop-Up Uitjes team komen om met de Just Beat It spelshow het entertainment van dit bedrijfsuitje te verzorgen!

Met een kleine 80 man begon de strijd tussen team groen, blauw en oranje fanatiek. Over en weer werden punten gescoord en de teams bleven lekker dicht bij elkaar qua punten. Met al die spelletjes liep alles vanavond best wel soepel, echter bleek dit keer de Bingo een lastig onderdeel! Je zou denken dat je met 80 bingokaarten al snel een keer een horizontaal of verticaal rijtje vol moet kunnen hebben, maar niets bleek minder waar. Op een gegeven moment vielen er links en rechts wel wat bingo’s, maar zelfs toen het hele scherm vol stond met nummers bleven velen met lege handen achter. Gelukkig werd er nog wel even flink gescoord bij de finaleronde waardoor team Blauw met de overwinning naar huis ging met 112 punten. Team oranje eindigde als tweede met 82 punten en tot slot team groen met 63 punten.
Dames en heren, bedankt voor dit gezellige bedrijfsuitje! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Berna
    25 november 2018 om 11:02

    Haha! Wat een geweldige avond! Echt superleuk! Een echte aanrader!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder