Bedrijfsuitje ASML bij Lunenburg Events

Na een succesvolle Ik Hou Van Brabant show voor ASML in 2010, wist de organisatie voor deze editie van het bedrijfsuitje van ASML de weg weer te vinden naar het Ik Hou Van Brabant team! Over een locatie hoefden we samen niet lang na te denken: De grote zaal van Lunenburg Events in Loosbroek!

Na een warm ontvangst door captains John, Maarten en Richard en een borrel Schrobbeler was de toon al gelijk gezet: Gastvrij, gezellig en een flinke vleug humor! Na een heerlijk buffet en een welkomstwoord door de captains kon de Ik Hou Van Brabant show beginnen. Voor iedereen was het geheel vrijblijvend om deel te nemen aan de show of lekker op de achtergrond te kletsen. Het werd wel al gelijk duidelijk dat alle deelnemers in ieder geval voor de winst gingen. De tijd vloog voorbij waarbij de drie teams met en tegen elkaar streden in spellen zoals roddelen, het merkenspel, het raden van bekende Brabanders en natuurlijk de muziekvragen. Toen de drie teams ervoor kozen om Ons Drieka op te drinken ipv de tegenstander een hak te zetten, kon elk van de 3 teams nog winnen. Pas na 3 finalevragen ging de overwinning naar team Rood, zij wonnen deze strijd met 55 punten. De tweede plaats was voor team Blauw met 53 punten en de derde plaats was voor team Wit met 44 punten.

Alle deelnemers bedankt voor de fanatieke deelname en vergeet niet om onder de foto’s nog een reactie achter te laten, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • John Verhagen
  11 september 2015 om 07:50

  Het was weer een geslaagd afdelingsfeest! Flink gelachen en veul plezier. Locatie was top! Manon, bedankt voor een super avond!

 • Richard
  15 september 2015 om 07:01

  Hoi Manon,
  Ja de avond was geslaagd en de sfeer zat er goed in.
  Ook het spelprogramma werd als positief ontvangen.

  Het eten was erg lekker en veelzijdig ….

  EN de lokatie was in 1 woord : Geweldig !!

  Thx en wie weet …tot ziens.

  Grt Richard d

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder