Bedrijfsfeestje Helvoirt

Of we voor het bedrijfsfeestje van varkenshouderij Van Asten en Caatjes Catering een geweldige activiteit konden verzorgen? Natuurlijk! Met de Just Beat It! spelshow werd het een fantastisch bedrijfsfeestje in Helvoirt.

Er werd gezocht naar een uitje waarbij iedereen mee kon doen en dat ook nog eens weersafhankelijk was. Met de spelshows van Pop-Up Uitjes zit je dan helemaal goed. En weeronafhankelijk was vandaag ook wel fijn, want het was buiten maar guur en nat. Binnen daarentegen maakten we er een warm feestje van. Met teams oranje, groen en blauw werd de strijd met elkaar aangegaan. Tijdens de spelshow wisselden we de spellen af met de welbekende foute bingo en natuurlijk de nodige muziek. Teams oranje en groen gingen samen om en om aan kop terwijl team blauw voorzichtig achterbleef. Maar Tjeu had het al vroeg gezien, dat komt allemaal nog wel goed. En hij had gelijk, want bij de finale wisten team oranje en groen ook echt alle pechpunten te trekken zodat team blauw er gewoon met de overwiining vandoor kon gaan met 54 punten. Team groen eindigde als tweede met 50 punten en tot slot team oranje met 39 punten.
Dames en heren, jongens en meisjes, bedankt voor dit fantastische bedrijfsfeest in Helvoirt! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder