Afdelings uitje Provincie Noord Brabant afdeling Milieumeting

Op deze tropische dag was het jaarlijkse uitje van de afdeling MilieuMetingen van het Brabantse provinciehuis uit Den Bosch gepland. Het start- en eindadres was Brasserie Joske in Sint Michielsgestel waar de Ik Hou Van Brabant Spelshow plaatsvond! Voor ons was het een relatief klein groepje, maar we hebben er toch een kei gezellige middag van gemaakt!

Aan het begin van de show leek het Witte Team af te stevenen op een monster overwinning. Het rode team werd ver achter zich gelaten en voor zowel de foto’s als de de muziekvragen stroomden de punten binnen. Halverwege de show was deze voorsprong echter totaal verdwenen en hadden we een gelijke stand van 58 om 58. Deze positieve trend werd ook de tweede helft van de show voorgesteld en met de uitstekende muziekkennis van Ari ging het Rode Team uiteindelijk zo met de overwinning naar huis.

De eerste plaats ging naar het Rode Team met 125 punten en de tweede plaats was voor het Witte Team met 102 punten!

Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan plaatsen wij die hier op de site!

Houdoe

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lieke Luiken
    29 juni 2012 om 12:23

    We hebben genoten en vreselijk gelachen en dat is toch het belangrijkste.
    Manon, jullie hebben het geweldig gedaan. Door de mensen bij naam erbij te betrekken moest idereen wel meedoen. Het programma was ook leuk gevarieerd. Onze complimenten !