ABAB personeelsuitje bij NatuurlijkTomaat in Dongen

Het personeelsuitje van ABAB was het eerste uitje van het Ik Hou Van Brabant team bij nieuwe partner NatuurlijkTomaat in Dongen. En het bewijs is geleverd, in Dongen kun je uitstekend een feestje bouwen!

Het ijs was al snel gebroken en binnen de kortste keren trokken de twee afdelingen van ABAB samen op om als team de overwinning binnen te slepen. Het plan was eigenlijk om de show in de kassen van NatuurlijkTomaat te houden, maar de oogst zat er net op en het was er al aardig fris geworden. Gelukkig is eigenaresse Henriette niet voor 1 gat te vangen en in de fraai ingerichte keuken en feestruimte konden we ook prima een feestje bouwen. Jeroen wist met zijn blauwe team de eerste ronde de koppositie stevig vast te houden, maar na de pauze kwamen Marleen met haar witte team en gabber Henri met zijn rode team al snel langszij. Na een gevarieerd programma van gezellige spelonderdelen bleek team wit het sterkst en slimst te zijn, dit team ging er met 97 punten met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team Rood met 86 punten en tot slot team blauw met 84 punten.

ABAB en NatuurlijkTomaat, het was een mooi feestje waar het laatste woord nog niet over gezegd is! Laat onder de foto’s even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Eric Schouwenaars
    4 november 2016 om 10:34

    Het was absoluut een gezellige avond waarbij veel gelachen is. Zeker voor herhaling vatbaar.
    Dank je wel Natuurlijke Tomaat en Ik hou van Brabant.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder