75-jarig jubileum De Kaaskoning

Voor het 75-jarig jubileum van De Kaaskoning werd er flink uitgepakt bij ‘t Hôfke in Handel met de Ik Hou Van Kerst show!

Na ontvangst met warme chocomel en gluhwein was het binnen goed toeven. Aan genoeg eten en drinken zou het deze middag niet ontbreken, net zoals aan genoeg strijd! De rendieren met als captain Harold, de kerstmannen met als captain “ons mam” en de elfjes met als captain Imke namen het deze middag tegen elkaar op. De scores lagen op zich lekker dicht bij elkaar hoewel de koppositie steeds wisselde tussen team Kerstmannen en team Elfjes. Nadat er tactisch gespeeld was met onze “Kerst-Drieka” werd de strijd nog spannender en na een zinderende finale gingen geheel onverwacht de Kerstmannen en -vrouwen er met de overwinning vandoor met 52 punten! De tweeede plek was voor de Rendieren met 50 punten en tot slot werden de Elfjes derde met 49 punten!
Iedereen van De Kaaskoning van harte gefeliciteerd met jullie 75-jarig jubileum! Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een zeer goed 2020! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!