13 Geneeskundige Compagnie / 13 Lichte Brigade

Ondanks of juist zeker doordat de meeste mensen van de 13 Geneeskundige Compagnie / 13 Lichte Brigade niet uit Brabant kwamen, moest en zou de Ik Hou Van Brabant spelshow worden gespeeld! Hoewel er voor aanvang licht sceptisch gekeken werd door sommigen, bleek de show leuker dan verwacht en hebben we samen een super mooi feest gebouwd!

Het was voor het Ik Hou Van Brabant team het eerste bezoek aan de kazerne van Oirschot maar wel direct eentje om niet snel te vergeten. Nadat kapitein Boshouwers iedereen had ingedeeld en de laatste sigaretten waren gerookt kon de strijd beginnen. Team wit nam gelijk een stevige koppositie in, maar team blauw en rood lieten zich niet zomaar aan de kant zetten. Alle kennis en charmes werden in de strijd gegooid om punten te scoren en dat lukte prima. Met spellen als logo’s en liedjes raden, roddelen en het schorten spel vloog de tijd voorbij en konden we de eerste prijs aan Team Wit overhandigen. Zij wonnen deze strijd met 68 punten, gevolgd door team rood met 52 punten. Team Blauw had bij de laatste zwengel aan het rad de pech en raakte de helft van de punten kwijt. Zij eindigden dan ook als laatste met 31 punten.

Mede door jullie strijd, gezelligheid, discussies en humor was het een geslaagde avond! Wie weet tot ziens en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen andere (collega’s) ook lezen hoe het was!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder