12,5 jarig jubileum Jolanda

Het 12,5 jarig jubileum van Jolanda werd gevierd met een verrassingsfeest bij onze partner ’t Hôfke in Handel met een heerlijk diner en natuurlijk de Just Beat It Spelshow!

Het feestje begon al goed nog voordat we goed en wel aan de gang waren! Natuurlijk werd eerst het cadeau overhandigd, maar daarna gingen we snel aan de slag met het voorstellen van de coaches van vanavond. Onder luid applaus werden de coaches aangemoedigd. De strijd verliep vredig, maar iedereen was er wel op gebrand om te winnen. Met een flink aantal spellen waarbij tactiek, snelheid en intelligentie een grote rol speelde vloog de tijd voorbij. Lang stond team blauw aan kop en ze waren al bang dat er geen 3 cijfers op het scoreboard paste. Dat was voor team blauw net niet nodig, zij gingen met de tweede plek naar huis met 97 punten. Team oranje eindigde derde met 49 punten door heel veel pech in de finale. De overwinning ging naar team groen met maar liefst 117 punten! Van harte gefeliciteerd!
Dit 12,5 jarig jubileum feestje was er één om niet snel te vergeten! Bedankt voor de gezellige avond en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marianne
    1 maart 2020 om 10:52

    Het was een zeer geslaagde avond. Erg leuk interactie spelletjes garantie voor een geslaagde avond het was TOP.

  • Wilhelmien van den Bosch
    1 maart 2020 om 12:53

    Het was een erg gezellige avond ik heb er erg van genoten! Fijn om samen dit met collega” s te doen!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder